اسماج چیست؟ عود دست پیچ چیست؟

اسماج چیست؟

با سلام خدمت شما مخاطبین محترم شمع شازده. با یک مطلب آموزشی دیگر درباره اسماج در خدمت شما هستیم. از گذشته های دور تا کنون روش‌های مختلفی برای پاکسازی محیط و تولید اکسیژن وجود دارد که یکی از این روش‌ها اسماجینگ است. اسماجینگ روشی است که به تولید انرژی و ایجاد آرامش نیز کمک به‌سزایی می‌کند. اما اسماج چیست و اسماجینگ به چه معناست، برای دریافت پاسخ این سوال‌ها با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

آشنایی با مراسم اسماجینگ

اسماجینگ یکی از مراسم‌های بومیان آمریکایی است که طی آن در یک محیط مشخص، گل و گیاهان مختلفی سوزانده می‌شود. این بومیان معتقدند که سوزاندن این گیاهان باعث پاکسازی مردم و مکان‌ها می شود و به زندگی آنها برکت می‌دهد. دود حاصل از سوزاندن گیاهان خشک شده یا اسماج در فرهنگ آمریکا به عنوان دود مقدس شناخته می‌شود.

بر اساس تحقیقاتی که پژوهشگران انجام داده‌اند دود حاصل از گیاهان دارویی می‌تواند باکتری‌های موجود در هوا را از بین ببرد. طبق بررسی‌ها اگر دود دارویی یک ساعت در هوا پخش شود، هوای اتاق به میزان بالایی تصفیه می‌شود. حال که با مفهوم اسماجینگ آشنا شدید نوبت به اسماج می‌رسد.

اسماج چیست؟

اسماج به دسته گیاهی گفته می‌شود که در مراسم اسماجینگ سوزانده می‌شود. اگر به طب سنتی نیز نیم نگاهی داشته باشید، برای دفع انرژی‌های منفی که در اصطلاح چشم زخم نام دارند، از اسپند استفاده می‌شود.

فواید اسماج چیست؟

اسماج فواید فراوانی دارد که  از جمله مهم‌ترین فواید آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دفع حشرات موزی

تصفیه هوای محیط

دفع انرژی‌های منفی

رفع خستگی و افسردگی

رفع اضطراب و بهبود خلق و خو

بالا بردن آرامش و افزایش تمرکز

در ادامه مطلب اسماج چیست اطلاعات بیشتری را درباره اینکه اسماج چیست و از چه گیاهانی تهیه می‌شود در اختیار شما قرار می دهیم. همراه ما باشید.

گیاهانی که برای تهیه اسماج استفاده می‌شوند

برای تهیه اسماج باید از گیاهانی استفاده کرد که خاصیت پاکسازی، ضد باکتریایی و تصفیه‌کنندگی دارند و علاوه بر این موارد رایحه‌ای خوش نیز دارد. انتخاب گیاهانی که در اسماج استفاده می‌شوند کاملا سلیقه‌ای است و شما می‌توانید گیاهانی را استفاده کنید که به شما احساس خوبی بدهند.

علاوه بر گیاهان مورد نظر می‌توان از پرتقال خشک یا چوب دارچین نیز در اسماج استفاده کرد که علاوه بر بوی خوش، خواص درمانی نیز دارند. گیاهانی که معمولا در تهیه اسماج مورد استفاده قرار می‌گیرند به شرح زیر هستند:

  • گیاه مریم گلی: یکی از مهم‌ترین گیاهان در ساخت اسماج است و باعث پاکسازی انرژی‌های منفی می‌شود.
  • گیاه گل رز: باعث بالا رفتن آرامش و جذب انرژی‌های مثبت می‌شود.
  • گیاه بومادران: سبب دفع سموم بدن و محیط می‌شود.
  • گیاه اسطوخودوس: آرامش بخش است و رایحه خوشی دارد.
  • گیاه رزماری: از شما در برای میکروب‌ها محافظت می‌کند.
  • گیاه نعنا: باعث افزایش سلامتی جسمی و روحی می‌شود.
  • گیاه برگ سرو و کاج: سبب پاکسازی و تصفیه محیط می‌شود.
  • گیاه اکالیپتوس: باعث رفع گرفتگی بینی و باز شدن مجاری تنفسی می‌شود.
  • گیاه خرگوشک: باعث ضد عفونی شدن محیط می‌شود.

چه زمانی از اسماج استفاده کنیم؟

استفاده از اسماج منوط به زمان خاصی نیست. شما هر زمان که احساس کنید نیاز به حس بهتری دارید می‌توانید از اسماج استفاده کنید.

بسیاری عقیده دارند پس از نقل مکان به خانه جدید می‌توان اسماج روشن کرد تا انرژی ساکنان قبلی از محیط پاک شود (البته این موضوع به عقیده افراد بستگی دارد چرا که بسیاری این مسائل را خرافی می‌دانند)

می‌توانید زمانی که احساس ناراحتی می‌کنید از اسماج استفاده کنید و به خودتان حس بهتری بدهید.

همچنین می‌توان از اسماج برای سال نو یا پس از خانه تکانی استفاده کرد تا انرژی مثبتی به فضا وارد شود.

نکات مهم درباره اسماج

  • اسماج در فارسی با عنوان گیاه پیچ شناخته می‌شود.
  • می‌توان در داخل اسماج یک عدد عود قرار داد تا بوی محیط خوشبوتر شود.
  • در فرهنگ کشورهای آمریکا و کانادا زیر اسماج یک طرف قرار می‌دهند تا خاکستر اسماج بر روی زمین ریخته نشود. آنها این خاکستر را فقط در خاک دفن می‌کنند.
  • افرادی که درگیر میگرن یا بیماری های تنفسی مانند آسم هستند، اسماج باعث تشدید بیماری‌شان می‌شود و توصیه می‌شود این افراد از اسماج استفاده نکنند.
  • ظرفی که اسماج در آن می‌سوزد را بهتر است در خانه بچرخانید تا دود آن در همه فضای خانه پخش شود.

امید است مطلب اسماج چیست برای شما جذاب بوده باشد و شما با اسماج و داستان پشت آن آشنا شده باشید. اگر به این دست مطالب آموزشی علاقه دارید توصیه می کنیم سری به صفحه مجله وب سایت بزنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.